В събота вечер от 21.10 часа в лятно кино „Орфей“ можете да гледате ВИЛА РОЗА. Филмът с участито на Елена Петрова и Калин Врачански разказва за млада семейна двойка, която пристига на почивка във „Вила Роза“. Там ги посрещат хижаря Георги и неговата добра приятелка Дора. По-късно към групата се присъединява и Стивън Корт – стар сподвижник на Георги. Присъствието на Васил отключва „ураган“ от необясними събития, които поставят пред изпитание здравият разум на всички. Всеки е изправен пред лицето на ужаса от собствените си страхове, а невидимата сила, която иска да ги контролира дебне в тъмното и тихо почуква на входната врата към съзнанията им.

От 23.30 часа се забавлявайте със сръбската комедия ГУЧА, броени дни преди да започне тазгодишния фестивал на духовата музика в едноименното село. Историята на филма е нещо като балкански вариант на Шекспировата трагедия за невъзможната любов. Жулиета е бяло момиче, което се влюбва в Ромео – виртуозния тромпетист на цигански оркестър. Баща ѝ никак не е доволен от избора и предизвиква младия музикант да се надсвирват на предстоящия Фестивал на тромпетистите - Гуча. Ромео ще спечели любимата си само, ако докаже, че е по-добрият тромпетист … Един истински парад на лудите ритми и доброто настроение!

Поради големия интерес в понеделник (4 август) и вторник (5 август) от 21:10 часа в лятното кино ще има извънредни прожекции на филма на Ники Илиев ЖИВИ ЛЕГЕНДИ. В понеделник от 23:30 ще бъде показан и НА РИМ С ЛЮБОВ на Уди Алън.


ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.
Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…