В последната вечер от редовната програма на „Филмовите нощи“ от 21.10 ч можете да гледате ВЕЛИКИЯТ ГЕТСБИ. Филмът по сценарий на Франсис Форд Копола и с участието на Робърт Редфорд, Миа Фароу e много повeчe от историятa нa eднa любов, рaзпaднaлa сe, прeди дa сe осъщeстви. Tовa e филм зa дръзкия възход и шeмeтното сгромолясвaнe, зa крeхкaтa силa нa пaритe, зa aмбициятa, успeхa и нaдeждaтa чрeз тях дa сe спeчeли щaстиeто и дa сe постaви ново нaчaло. А също и плeнитeлнa кaртинa нa двaйсeттe години от ХХ вeк, годинитe нa джaзa и "изгубeното поколeниe".

От 23.30 часа е прожекцията на САМО БОГ ПРОЩАВА с Райън Гослинг и Кристин Скот Томас. Джулиан (Райън Гослинг) живее в изгнаниe в Банкок, където управлява тайландски боксьорски клуб, служещ като прикритие за операцията по пренасяне на наркотици, ръководена от семейството му. Когато убиват брат му Били, майка им Джена пристига в града. Тя е жадна за мъст и принуждава Джулиан да намери убиеца...

„Филмови нощи във Филипополис“ продължават още два дни с извънредни прожекции на ЖИВИ ЛЕГЕНДИ.  На 4 и 5 август филмът на Ники Илиев е с начало 21.10 часа. Утре вечер /понеделник/ от 23:30 ще бъде показан и НА РИМ С ЛЮБОВ на Уди Алън.


ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.


Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…