Стартира юбилейното издание 5-ти Международен Фото Салон Пловдив 2018. Фотографският форум приема участия от професионалисти и любители до 9 май. Фото салонът се провежда под патронажа на FIAP, PSA, HPS и НСФА и с подкрепата на Община Пловдив.

Организаторите на конкурса приемат снимки в шест раздела- черно-бяла и цветна фотография, Природа, Фотожурналистика, Портрет и тяло и Моят град. Подтема в Моят град е Европейски столици на културата 1985-2022.
Петчленно жури ще оценява фотографиите, които ще се борят за големия приз – традиционната купа на Салона и 500 евро. Общо ще бъдат раздадени над 150 различни награди. 

„След вече 4 годишни трансфери към автори от далечни страни (Иран, Нидерландия и 2 пъти в Китай) на най-силния кадър на всяко издание, който се определя от нас и журито, мечтаем в тази, юбилейна за Салона година, купата и тези 1000 лв. най-сетне да увенчаят с триумф български кадър и български фото творец”, казват организаторите на Международен Фото Салон Пловдив.
Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…