За първи път аудио-визуално парти в Концертна зала

Пловдивската опера ще се превърне в дансинг тази събота. Екипът на Мелформатор ще преобрази Концертна зала чрез масивна аудио-визуална инсталация, съпроводена от приятна парти атмосфера. Седящите места ще бъдат премахнати специално за случая с цел помещението да бъде пригодено за танци, а прожекции на генеративни изображения ще запълват простора със светлина. Очаква се събитието да е един от пироните на сезона. Хитовият лейбъл е подготвил специална музикална програма, заради която се очакват и много гости от столицата.  Преобразяването на операта започва точно в 22 часа на 22-ри ноември, когато стартира купона. Входът е пет лева.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…