Днес е по-лесно от всякога човек да бъде различен. Макар мнозина да твърдят, че предпочитат да се отличават пред това да са еднакви с другите, в много отношения пак са еднакви, но не го осъзнават. Какво значи да си различен? Да си по-цветен, да можеш да летиш, да имаш слухов дефект, може би? Защо едни различия предизвикват интерес и симпатии, а други - безразличие, в някои случаи и агресия? Тези въпроси са част от философията на филмовата ни селекция, която от лудостта ще премине през песъчинките в Близкия изток, дислексията, площадката на чудесата в Токио, вътрешния свят на една жена, играта на Иронията и...

... Три степени на затъмнение! Визуално впечатляващ, историята на Три степени на затъмнение ще ви отнесе в полето на кинопоезията, за да чуем въздействащата изповед на една жена. Режисьор и сценарист е Тодор Димитров. Освен този, ще представим и още един български филм:

Stereo Love! Представете си свят, в който гласът на един мъж означава всичко... Този филм на Мартин Илиев е нещо много различно в българското късо кино. С участието на Дарин Ангелов, Василена Гецкова и Китодар Тодоров.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…