Един ден пълен с „Бракове по любов“ и една вечер с „Музиката на влюбените и чаша вино“ ще разнообразяват пловдивчани на 14 февруари.  

Църковният и гражданският брак са се превърнали в културна консерва – нещо формално. Арт-сцена „4хП“ имат желанието да вдъхнат нов живот в ритуала на бракосъчетанието, за да може той отново да възвърне своя смисъл. Браковете на Арт-сцена ''4ХП'' се сключват единствено и само по любов. И затова няма ограничения – всеки има право да потвърди любовта си към своя любим човек, животно, идея, предмет, дори и към самия себе си.

Ритуалът трае около 15 минути, започва пред площада на Арт-сцена ''4ХП''  и завършва в самите пространства на театъра. По пътя двойката (или тройката, четворката и т.н.) изживява своето случване на любовта, подпомогната от опитните "свещенослужители“. След като подготвят телата си, пречистят ума си и активират духа си, любовнобрачните влизат в пространствата на театъра, за финалната церемония, след която получават и официалното си любовнобрачно зеленодиво Дадайство.

Любовните бракове на Арт-сцена ''4ХП'' са един опит да бъде случена любовта между хората, това е най-чаровното и най-магичното случване в живота им.

От 19:00 ч. всички, които получат своето ''Дадайство'' ще могат да празнуват заедно със    спектакъла ''Музиката на влюбените и чаша вино''.

Церемониите се провеждат след предварително записвабе записване на тел: 0896195657 или след спектаклите на ''4ХП'' на място.

За повече информация: Валерия Димитрова – ПР и Връзки с обществеността към арт-сцена „4хП“

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…