Първата спирка от гостуването му е Пловдив, където от днес започва дългоочаквания в артистичните среди уъркшоп по клоунада и импровизация. Паоло Нани ще обучава 15 български актьора в тънкостите на комедийното изкуство в рамките на три дни в Града под тепетата, благодарение на НФ “Култура” и театър “Хенд”.

 

“Чувал съм, че шоуто си заслужава”, каза с непринудена усмивка световноизвестният артист, докато любопитни минувачи се снимаха с “оживелия плакат”.

 

“Тук е наистина вдъхновяващо, нямам търпение да споделя изкуството си с българската публика”- добавя още той.

 

Броени дни остават до неговия моноспектакъл “Писмото”. Комедията, покорила сърцата на хиляди хора по целия свят ще се играе на 8 септември на „София Самър Фест“ и на 9 септември в лятно кино “Орфей”, начало 20.30 часа. Събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив като част от Есенния салон на изкуствата.

 

С поредицата мащабни събития домакините от театър “Хенд” слагат начало на новия театрален сезон и обещават още много усмивки и изненади на своята публика.

 

Билети се продават на касите: Билетен център пред община Пловдив, в Туристически информационен център до Римски стадион, каса на Античен театър, каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, в цялата мрежа на Ивентим.бг и Грабо и онлайн.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…