Концертът на американската джаз-поп сензация ще бъде на 22 октомври в Plovdiv Event Center

След седемгодишно отстъствие „кралете на винтижда” ще бъдат отново гости на Пловдив с новото си турне Life In The Past Lane Tour. Концертът им е на 22 октомври в Plovdiv Event Center. Три дена преди това, на 19 октомври, формацията излиза в зала 1 на НДК, като в продажба са последните билети.

 

Турнето им Life In The Past Lane Tour е празненство на най-великите музикални жанрове на 20-и век, представени в разпознаваеми съвременни хитове, но пипнати с елегантната „винтидж” патина на Postmodern Jukebox. 

 

Както винаги Postmodetn Jukebox  ще избухнат на сцената в състав от най-добрите съвременни вокалисти, инструменталисти и степ танцьори и ще представят първокласно, стилно и запомнящо се музикално преживяване, каквото неведнъж са подарявали на заклетите си български фенове. Изненадващи специални гости, някои от най-големите звезди на формацията, често се присъединяват към основния състав, гарантирайки, че всяка среща на живо с Postmodern е уникално и непредсказуемо музикално събитие.

 

 „Времената се променят и тенденциите идват и си отиват, но като Jaguar XK-Е от 1961 г. класическите звуци от миналото се оценяват само с възрастта. Независимо дали сте любители на винила или на TikTok модата, елате с нас на едно незабравимо пътешествие през 100 години вечна музика”, кани Скот Брадли своята публика.

 

Stayin’ Alive – The Bee Gees (Ragtime Rockabilly Cover) ft. Wild Bill

 

Кои са те? Те са цветни, жизнерадостни, изумителни музиканти. Продават турнетата си на три континента и музиката им достига до десетки милиона фенове в мрежата по цял свят. Историята на Postmodern е като на кино. Зашеметяващ успех от първия запис през 2012г. в малкия апартамент на техния създател и ментор Скот Брадли, пуснат в YouTube, до космическите над 1 милиард гледания към днешна дата, с над 5,8 милиона последователи, над 3 млн. фена във facebook и близо 1 млн. в Spotify. Хиляди напълно разпродадени зали, главоломно растящ брой фенове по цял свят, показват, че идеята да събереш в непрекъснато обновяваща се формация над 100 талантливи вокалисти, инструменталисти и танцьори, е напълно успешна.

 

Срещата на пловдивската публика с „кралете на винтиджа” е на 22 октомври 2023г. в Plovdiv Event Center. Билетите се продават в системата на Eventim.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…