Първият международен цирков фестивал „Златен кон“ гостува в Пловдив на 10 и 11 октомври в зала „Колодрум“. На манежа умения на границата на човешките възможности ще покажат таланти на българския и световен цирк. Водещи са Драгомир Драганов и младата певица Минна. За музиката ще се погрижи Парижкият цирков оркестър.

 

Стартът на програмата ще бъде даден в София на 28 септември до 1 октомври в Националния дворец на културата. „В НДК за отличията на „Златен кон“ ще мерят сили циркови артисти от 20 страни на 4 континента, а председател на международното жури е легендата Нешка Робева“,  уточнява продуцентът Венета Стефанова.

 

Първото издание на „Златен кон“ се осъществява благодарение на Golden Horse Production, основана от Венета и Лъчезар  Стефанови. Член на организационния комитет е Лазар Гакев, бивш национален състезател по спортна гимнастика и акробат. Проявата се реализира с подкрепата на „Цирк дю Солей“ (Канада), Унгарския национален цирк, Международния цирков фестивал в Жирона (Испания) и Mentor Resort (България).

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…