"Тя" е събитие, родено от порива на две дами да създават възможности за обмен на мотивираща енергия между жени-перпетуум-мобиле, жени - двигатели на промяна, жени, които вдъхновяват със своя талант, упоритост, изобретателност, борбеност, предприемчивост и позитивизъм. Идеята е рожба на талантливата актриса от Пловдивския драматичен театър и собственик на артистичното пространство Галерия 28 Патриция Пъндева и на Деница Димитрова - бившият дългогодишен заместник- директор на театъра и създател на CarpeDiemy - бранд за личностно, кариерно и организационно развитие. В събитието ще участват Яна Титова (режисьор), Мария Оряшкова (многократен световен и европейски шампион по самбо), Кръстина Кокорска - Криста (певица и актриса), Ирина Бакърджиева (туропеартор), Даниела Баклаян (юрист и предприемач), Кристина Гълъбова (психолог и предприемач), Силвия Дойчинова (незрящ творец), Татяна Слепцова - Тита (художник-гримьор). Фасилитатор на осемте срещи, които ще се проведат на 9 март в ресторант "Атлас" в Пловдив, ще бъде слънчевата Цветана Сапова - журналист от БГ Радио. “Те летят високо, живеят смислено, творят красиво, преодоляват смело, пътешестват мъдро, побеждават забележително. Те ще те вдъхновят, размислят, развълнуват, размечтаят, ще те събудят и окрилят.” - се казва в анонса на събитието, което Деница и Патриция ще се радват да превърнат в традиция.

"Понякога забравяме, че хората, които приемаме за успешни или на които искаме да подражаваме, са платили някаква цена за постигнатото, извървели са нелек път и е хубаво да го споделят, за да вдъхнат кураж на всеки, който трудно върви към онова, което е избрал да нарича успех" - казва Патриция. "Или да побутнат онези, които само лениво мечтаят за него, както и другите, които от страх дори не дръзват да мечтаят." - допълва Деница и споделя, че умишлено са се стремили към това групата на осемте (Г-8), както шеговито я наричат, да бъде разнородна. Популярността не е била критерий или пречка за избора на дамите. Организаторите са се водили от способността на тези вдъхновяващи жени да палят искра у другите и да създават положителна промяна за обществото.

"Тя" ще се проведе на 9 март от 13:30 до 18 часа. Партньор и домакин на събитието е ресторант "Атлас". Цената на билета е 88 лева. Желаещите да присъстват могат да заявят билети на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…