Виртуозният пианист Евгени Генчев и VICTORIA, българската звезда на международната музикална сцена, канят своите почитатели да се потопят в магията на тяхното изкуство чрез ексклузивни музикални преживявания, които обещават да ги отведат на емоционално пътешествие през вечните и добре познати хитове, възпроизведени през нов, интимен съпровод на пиано и глас.

 

Датите са 18 май в Пловдив в Драматичния театър от 19.00 часа, и 1 юни в София – в Sofia Live Club от 20.00 часа.

 

Освен двата ексклузивни концерта, феновете ще имат възможност да се срещнат с двамата артисти на специално организирана фен среща. Това е уникална възможност да се запозная с тях и да споделят своите впечатления и любов към техния талант.

 

Билетите са в продажба от днес в цялата мрежа на Ивентим, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg.

 

Грабнете своите места и се гответе за незабравими вечери с музиката на Евгени Генчев и VICTORIA!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…