Групата ще представи първото си винилово издание с безплатни събития в Пловдив

След няколкомесечно забавяне от страна на фирмата производител, най-сетне виниловото издание на третия албум на smallman - "Envision" е факт. Момчетата ще представят първата си плоча с две listening партита в Пловдив и София, на които ще се срещнат с фенове. Предвидена е и мултимедийна част с кадри от миналогодишните концерти на групата, както и тематична музика, селектирана от специални гости. Входът и за двете събития е свободен.

Партито в Пловдив ще се състои навръх Великден, 12 април, в Bee Bop Cafe, а началният час е 20:00. За музиката преди и след слушането на плочата ще се грижи Здравко Гулов от независимото XRaydio.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…