Този петък (10.04.) гост в предаването „Молескин“ по Радио Пловдив ще бъде младата актриса Луиза Григорова. Тя е добре позната от малкия екран с ролите си в сериалите „Стъклен дом“ и „Дървото на живота“. Завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ в класа на проф. Пламен Марков и участва в редица театрални представления, сред които „Евридика в подземния свят“ и „Маркиза дьо Сад“ на Стайко Мурджев, „Вуйчо Ваньо“ на Пламен Марков, „Лодка в гората“ на Мариус Куркински и други.

Екипът на „Молескин“ се срещна с нея минути след представлението „Евридика в подземния свят“ на сцената на Драматичен театър Пловдив. В предаването Луиза Григорова ще представи някои от своите любими песни.

Не пропускайте „Молескин“ всеки петък от 17 часа с повторение в неделя от 19. Стари броеве на предаването пък можете да чуете в профила му в Mixlcloud (http://www.mixcloud.com/Moleskin/).

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…