Вдъхновен от слогана Together, с който Пловдив беше избран за Европейска столица на културата 2019, както и от успеха на първото All Together Now, екипът на artnewscafe - едно от най-активните и разпознаваеми градски места, които дават лице на новата култура в Пловдив, призовава всички свои посетители и фенове през годините с второ парти “All Together Now II” (Всички заедно сега) на Великден.

Великденското парти All Together Now II ще се проведе отново с много танци на 11 април 2015 г., когато в Пловдив се завръщат от чужбина и други градове редица пловдвичани и приятели на града. Концепцията за All Together Now (Всички заедно сега) е заложена, както в общността, която artnewscafe изгражда с годините, така и с DJ-те, които кани с тяхната алтернативната музика. За това и line-up-a са лица, който са привържаници на тази музика и са правили своя селекция в artnewscafe. Това са САЮЛКЕ (Мелформатор), Moralez (Samakitka & Moralez), ELEN.

Входът за събитието е свободен, за да бъдем всички отново заедно.

Официален партньор на събитието е ABSOLUT

За музикалната програма:

САЮЛКЕ /МЕЛФОРМАТОР/ е вече познат DJ от партита, организирани от или с участието на "МЕЛФОРМАТОР". Започва като барман и DJ в artnewscafe и в последствие има изяви в "ТАМ" /Велико Търново/, "Жул Верн" /София/, както и на партита като The Spirit of Warhol, Melformator at Factory и MYBEATLIVE vol.5. Участва активно и в парти програмите на НОЩ 2013 и 2014, One Design Week, One Dance Week, One Architecture Week. Преди малко повече от година заедно с waysie, ATNS и nemko-fi стартират проекта „МЕЛФОРМАТОР“ и успешно се занимават с организация на музикални събития. Разчита на широкоспектърна плейлиста от качествена музика, главно елетронна, но без значение от жанра. Харесва добре композирания микс с градация в настроението.

https://www.mixcloud.com/artnewscafe/all-together-now-sayulke/
https://www.mixcloud.com/melformator/пускахме/

MORALEZ е част от дуото DJ-и – Samakitka & Moralez. С партитата през изминалата година в Петното на Роршах (Pluto Drive), bar Gramophone (Alpha wave и Strict Machine), при нас в artnewscafe, както и с участието ù в парти програмата на One Architecture Week, събра и продължава да печели много симпатизанти. Подбора на музиката й е именно ключов фактор – елкторнна музика с изключително мелодично и танцувално звучене.

https://www.mixcloud.com/moraless/strict-machine-moralez/
https://www.mixcloud.com/OAWparty/oaw-party-programme-samakitka-moralez/

ЕLEN е бивш барман на artnewscafe, поела по своя творчески път. Има изключителен афинитет към музиката и отскоро се изявява и като DJ. С много позитивни отзиви от ALL TOGETHER NOW, както и от парито Make PLOVEDIV not WAR в Петното на Роршах. ЕЛЕН е подбирала също и музика на партита като Melformator at the Pool и Plovdiv Underground.

https://www.mixcloud.com/artnewscafe/all-toghether-now-elen/
https://www.mixcloud.com/elenakojuharova/mpnw/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…