На 26 юни (петък) Ядрото в Капана освен едно от средоточията на програмата на One Design Week ще се превърне и във временно студио за предаването "Молескин" по Радио Пловдив. Гости в специалния "само/жив" брой на предаването ще бъдат артисти от "Плакат комбинат", които ще разкажат за любовта си към плакатите, изложбата "Любим град ", която е част от One Design Week и разбира се, ще представят някои от любимите си песни. 

Ще чуете любимата музика на:

Анна Симеонова 

Милен Гелишев

Мариян Дзин 

Андон Георгиев

Мариета Ценова

„Любим град“

Акцент в изложбата е любимият град на 20 български дизайнери и техните визуални интерпретации на местата под формата на плакати. Куратор на проекта е Анна Симеонова, която посредством своята платформа plakatkombinat.com лансира добри практики в плакатното изкуство.

Изложбата вече има своята премиера в Лондон през декември 2014, когато дебютира като част от програмата на третия Лондонски фестивал на българската култура.

"Молескин" е предаване за култура и музика, което се излъчва всеки петък от 17 часа с повторение в неделя от 19 часа по Радио Пловдив. В предаването интересни личности представят себе си чрез музика. Досега гости са били добре познати пловдивски лица като Александър Секулов и Манол Пейков, хора от света на театъра като Ани Васева, Стайко Мурджев и Петко Венелинов, артисти като Войн де Войн, Ясен Згуровски и Кирил Кузманов, млади диджеи и продуценти като Мелформатор, VisitorQ, Electro Pioneer и още много други. Водещи и автори на предаването са Виктор Янков и Стефка Цанева, тонрежисьор е Кристиян Белев.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…