Kралят на Зумбата – Херман Мело ще бъде водещ на грандиозно шоу в Пловдив на 11 юли. Събитието, организирано от “Ева Спорт” и Община Пловдив, е част от световното турне на Херман, наречено Sube la Temperatura Z33 Tour. 

Спектакълът ще започне в 20.00 ч. в Спортната зала на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. Организаторите обещават уникално шоу на сцена на 3 нива със страхотна латино и интернационална музика. 32 български инструктори по зумба ще танцуват заедно със специалния гост. Всички посетители, които се чувстват достатъчно запалени от ритмите на зумба, също ще имат възможност да танцуват заедно с участниците на сцената. 

Очаква се на събитието да присъстват повече от 1000 души както от България, така и чужбина – Русия, Гърция, Сърбия и Македония.

Зумба (Zumba Fitness) е абсолютна революция в световната фитнес индустрия, включително и в България. Забавен и приятен начин да се спортува и това привлича много хора, дори тези, които не се интересуват от фитнес програми или друг вид спорт. Зумба съчетава в себе си положителните страни на спорта и танца, на движението и изкуството.

Херман Мело е един от най-атрактивни и търсени Зумба инструктори в Европа. Родом от Колумбия, той дълго живее и работи в Париж, Франция, където е един от водещите инструктори на най-голямата фитнес марка Les Mils. Поканен е лично от Зумба Фитнес да се присъедини към екипа за обучаване на инструктори по цял свят, както и да работи като един от водещите презентъри на програмата. Работи във Франция, Гърция, Великобритания, Германия, Испания, Португалия, Румъния, България, където събира хиляди хора на класовете и обученията си. В момента Херман пътува по цял свят, обучава и бива канен като гост на най-големите фитнес събития, включително на най-големите фитнес форуми в Европа – в Римини, Италия и Дюселдорф, Германия.

В България Херман е от 2011 г., обучил е 90 % от Зумба инструкторите у нас, прaвил е мастеркласове в София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе. С невероятната си енергия и харизма, Херман е желан, очакван и изключително харесван професионалист, който запалва много хора по активния начин на живот, по танците и спорта.

Генерален спонсор на събитието е веригата за спортни стоки "Декатлон", които са предвидили страхотни изненади за участниците.  

Вход – свободен!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…