Бар „Театъра“ е едно повече от прекрасно попълнение в града и спасение в летните горещини. Той е пъстър и цветен не само от гледна точка на приятната атмосфера, но и на събитията, които се случват в него. На 16 юли от 21:00 часа на сцената ще се проведе ревю-спектакъл под надслов: „ВЛИЯНИЕ НА БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ТВОРЧЕСТВО В СЪВРЕМЕННАТА МОДА“.

Зад проекта стои младата пловдивска дизайнерка Изабел Попова. Това е първото й самостоятелно ревю, в което ще видим четири колекции, които съчетават четири цвята: бяло, червено, синьо и черно.

Изабел ще представи официални рокли, ежедневни дамски и мъжки облекла, както и бански костюми, умело съчетани от модерен дизайн и традиционна българска шевица. Флоралните мотиви и конкретно цветята заемат важно място в ревюто като символи на женската красота. 

За подходяща музикална атмосфера ще се грижат любимите ни DJ Skill и Иван Марковски (гайда), които са добре познати със смесването на класическо Hip Hop звучене и български автентичен фолклор. Триото ще се допълни от автентичен женски вокал.

Вход свободен.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…