На Младежкият хълм ще се проведе групова тренировка по уличен фитнес. Общата тренировка ще бъде проведена на 18.07.2015 (събота) от 11:00 Този път малко ще разнообразим и затова тренировката ще е на тепето(Младежки хълм). Чакаме се долу на поляната(мястото,където стопаните се събират с кучетата си). Там загряваме,правим някои леки упражнения и тръгваме с бягане нагоре по главният път. Ще спираме през определени периоди от време и ще правим упражнения. Като се качим също.

За всеки участник ще има билет за безплатна тренировка в Атлетик фитнес.

Също ще се разиграе томбола за безплатна месечна карта за фитнеса. Това ще се случи на самото място. Елате, поспортувайте, вземете вашия безплатен билет за еднократна тренировка и пробвайте късмета си!

Атлетик Фитнес

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…