Гребният канал ще бъде най-интересното място за жителите и гостите на Пловдив, защото там ще се проведе Световното първенство по гребане до 23 години.

Организационният комитет, съвместно с Община Пловдив, е в разгара на подготовката на състезанието. Екипът трябва да осигури “съпорт” на близо 1 200 състезатели от над 50 страни. Паралелно с това усилено се работи и на самия Гребен канал, за да се обезпечат стандартите на Световната федерация по гребане, задължителни за всяко едно състезание  от световна величина.

По отношение на промоцията на събитието е предвидена аутдор кампания и широко медийно присъствие. Сериозно са застъпени и актуалните канали на комуникация посредством интернет. Сайтът на първенството http://wru23ch2015.com/2015/ непрекъснато се актуализира, а фейсбук страницата набира все повече фенове.

Световното първенство по гребане до 23 години ще бъде бъде излъчвано пряко по БНТ HD и БНТ 2 и БНТ Свят. Очакват се над 1000 гости от чужбина, включително и от съседни държави като Гърция, Турция, Румъния и други.

От 20 до 26 юли 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…