В инициативата ни ПРИЯТЕЛИ ЗАД БАРА ще ви запознаем с Иво Димчев от Stereofox в петък /28.08/, от  18:00 часа до 01:00 ч.

Иво е един от създателите на музикалния сайт - Stereofox. Проект обединен от желанието за споделяне и отразяване на нова музика и музикални събития по света. Екипът на сайта наброява близо 30 човека от различни държави, като освен Иво ще може да се запознаете и с Гери, Ива и Стефан, които играят ключова роля в развитието на Stereofox.

Очаква ни изложба с илюстрации, снимки и видеа от Гери и Стефан, които са част от креативния "отдел" на екипа, както и кратка презентация за стартирането и идеята на Stereofox.

Коктейлите за вечерта ще са Moscow Mule и Vodka Energy, а за музиката ще се погрижат Иво и Ива (Моralez).

http://www.stereofox.com/page/playlists-mixes

Инициативата „Приятели зад бара” на artnewscafe има за цел да среща посетителите с интересни личности, които представят заниманията, любимите си напитки, храни и се превръщат в онези бармани, с които можеш да побъбриш на воля.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…