Shake That Хълм!

Хайде всички! Най-накрая ще разтърсим заедно поляната на Младежкия хълм следващия уикенд! На 4, 5 и 6ти септември, по време на фестивала Shake That Хълм ще чуем и видим едни от най-добрите съвременни изпълнители на балканската сцена. Подгорвили  сме  богата дневна и вечерна програма, а в последния ден на фестивала ще отпразнуваме заедно съединението – 6-ти септември празника на града!В трите дни специални гости на събитието са едни от любимите ни изпълнители! По време на Shake That Хълм ще станем част от 72-часова музикална и развлекателна програма. Ще чуем разнообразни стилове,    предстаавени на нашите сцени. Ще танцуваме под съвременни етно ритми, фюжън, реге-фънк-джаз, алтернативен рок! Да разтърсим хълма ще ни помогнат артистите:

Оратница (Live Band)

Acoustic Corporation (Live Band)

Balkansky (DJ set) 

Bourbon Street (Live Band)

Fluid Underground (Live Band) (SR) 

Nameless Day Ritual (Live Band)

GABANA (Live Band)

DJ SKILL (DJ Set)

Муфта (Live Band)

Pike Bass (dj set)

Ultra Fuels (dj set)

Nearly Dog (dj set)

Petko Gochev (dj set)

Vanina (dj set)

Shaka (dj set)

Илко Биров (Live)

... и още много други.

На Shake That Хълм  ще наблюдаваме невиждано явление – още едно доказателство, че Пловдив е ЗАЕДНО! Със свои зони, изградени в  специфичния им дух,  знакови заведения на града ще приютят всички нас, за да не ни липсва нищо (дори любимият бар) по време на феста!

На поляната ще имаме всичко нужно за да прекараме готино уикенда заедно с любимите хора. Дневната програма е изпълнена с различни активности. Докато едни си почиват на поляната  или в хамачената градина през деня, други ще се радват на културни и развлекателни пърформанси за малки и големи, като Yoga Fly от WoW Sport, Скейт Зона От PharSide, Театър, Slackline, Капоера, Канго джъмп от Kangoo Club Radost Plovdiv, хамачена градина от Айляк Хамак, танцови работилници от Casa de Baile, кино, детски работилници, демонстрации от Дайдо Кан Доджо, изложба на артистите от opusУм! В играта ще ни включат и актьорите от куклен театър Пловдив, които в рамките на своя фестивал TheatAir специално гостуват на Shake That Хълм!

Всичко това е за Пловдив, за да сме ЗАЕДНО!  

Чакаме те на поляната ЗАЕДНО с приятелите ти – 4,5 и 6-ти Септември! ВХОДА Е СВОБОДЕН! Shake That Хълм!

 

Shake That ХЪЛМ е инициатива на Alter-Native Project и Инкубатор. Събитието е част от програмата на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020 и в подкрепа на Пловдив - Европейска столица на културата 2019

1 comment

  • Comment Link Николай Николай Авг 28, 2015

    Никога не съм ...напускал родния Пловдив, въпреки че последните 8 години живея в Калифорния!!! Поне 5-6 пъти на ден ми се налага да обяснявам,че съм българин и не пропускам да кажа, че съм роден в един от най-старите градове на планетата! Не разбирам защо трябва да "шейкваме" хълма, а имената на изпълнителите /с две изключения/ да са на ...английски еззик !!!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…