Museum of Less Ordinary продължава да предизвиква сетивата

Един необикновен музей - Museum of Less Ordinary - открива врати на 15-ти октомври от 18:30 часа в Кино „Космос“. Предизвикателството в музея е да чуеш по-ясно вътрешния си глас, когато между теб и произведението не застават предварителни нагласи и предразсъдъци. Затова името на автора липсва, водещо е личното усещане, което експозицията създава.Изненадата в Пловдив ще бъде специалният гост на събитието, главният мисколог на Finlandia, Пека Пилен, който е и един от главните герои в последната кампания на марката.

Музеят, който ще бъде отворен до 18 октомври включително, предлага интерпретации на героите в кампанията на Finlandia, 1000 Years of Less Ordinary Wisdom. Посетителят се потапя в цялостно сетивно изживяване, а не концентрира вниманието си само върху едно от сетивата. Експонатите представляват интерактивни инсталации, създадени специално за музея без имена и “кутиите", в които са разположени, вместо да ги скриват, засилват тяхното въздействие. Проектът поставя акцент върху личното изживяване, смелостта да се вслушаме в него и да го споделим, защото комфортът да харесваме утвърдени имена и установени модели ни превръща в последователи. За хората, които минат през всички инсталации, има по един less ordinary коктейл от Finlandia.

Museum of Less Ordinary продължава да работи със студио Комплект, които познаваме като куратори на редица изложби и събития от One Design Week, списанията Light и Едно. Дизайнът на кутиите в Museum of Less Ordinary са идея и изпълнение на архитект Иван Тошков Иванов. Комплект работят заедно с него по интерактивните инсталации в музея без имена като част от кампанията на водка Finlandia, 1000 Years of Less Ordinary Wisdom.

Museum of Less Ordinary ще може да бъде посетен между 15 и 18-ти октомври на в Кино „Космос“ (Гладстон 48). Можеш да го посетиш между 17:00 и 22:00 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…