Работилницата за ентусиазъм и професионализъм стартира утре, 26 октомври 2015 г., Философско-историческият факултет на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Събитието ще се проведе под формата на контактен семинар за споделяне на добри практики в преподаването на философия и гражданско образование.

Началото на Работилницата ще бъде поставено от 18:00 часа в 16-та аудитория на сградата на ПУ на адрес ул. "Костаки Пеев" №21. Идеята на организаторите е учителите по философия и техните ученици да получават редовни покани за участие в публични събития, организирани от катедрата по Философия. Едно от първите ще бъде представянето на резултатите от лятната практика „Философският диалог“, още в началото на месец ноември.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…