Най-дългоочакваната игра на радио ENERGY стартира точно преди коледните празници


С наближаването на зимните празници и за да зарадва своите слушатели с най-апетитната награда, любимото радио на България за хитова музика от 90-те до днес, реши да даде начало на третото издание на "Радио ENERGY удвоява заплатата ти“.

Всички слушатели могат да се включат в празничната надпревара на радио ENERGY и да зарадват както себе си, така и своите най-близки хора, като удвоят месечните си приходи.

За да участват, феновете на радиото трябва единствено да слушат любимата си честота всяка сутрин в понеделник от 16 ноември до 18 декември. Точно в 8:05 часа радио ENERGY ще обявява по две печеливши песни за цялата седмицата.

Всеки път, когато слушателите чуят една от двете песни, трябва да се обадят на ефирния телефон на радиото, а първият щастливец, който успее да се свърже, автоматично ще прибави 50 лева към своята сметка! Най-бързо обадилият се сред феновете на радио ENERGY, който има късмета да чуе последователно и двете печеливши песни,  ще спечели сума равна на нетната си месечна заплата!
Посрещни Коледните празници с Радио ENERGY и пълен портфейл!
Пълните правила на играта и детайли може да прочетете на www.radioenergy.bg!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…