На 25 декември artnewscafe организира третото специално празнично парти 

ALL TOGETHER NOW – защото празниците са времето да сме всички заедно!

Коледно-новогодишните празници са специално време в Пловдив, когато градът се изпълва със завърнали се, гостуващи и преминаващи хора, които освен семейния уют търсят и възможност за забавление и срещи. аrtnewscafe, като вече емблематично пловдивско място за срещи, стартира поредицата партита ALL TOGETHER NOW с идеята да бъдем всички заедно сега и за да предостави тази възможност на всички, на които не им се спи след семейната вечеря. 

Първото такова парти е на Коледа през 2014 г. – годината, когато Пловдив е избран за Европейска столица на култура и когато „Заедно“ се превръща в мото и символ на града. За да бъдем всички „заедно“, мястото на тази среща е в просторното пространството на Stage 51, а духът е специфичният за аrtnewscafe. Входът е безплатен, а краят на вечерта – неопределима величина. След успеха на първото парти през 2014 г. следва и такова на Великден, а сега е време за третото издание! 

Отново на Коледа, отново на същото място, отново с вход безплатен. 

И тъй като идеята за ALL TOGETHER NOW тръгва от това, че празниците са времето, когато пловдивчани от всички краища на света се завръщат у дома, тази година зад пулта ще застане Charlie Smooth, родом от Пловдив, но живеещ и работещ в Берлин. Със своя 7-часов коледен dj-сет той ще донесе духа на клубната сцена от германската столица. Разнообразната музикална селекция ще бъде с непредсказуеми скокове във времето и пространството, ще включва електро, денс, итало диско и какво ли още не от последните 40 години. 

Официален партньор на събитието е ABSOLUT.

Медийни партньори: Boyscout, Под тепето, kapana.bg, Медиакафе, Молескин, Фонотека Електрика, Plovediv, edno.bg, Music Life, Aha!Car

Charlie Smooth е от Пловдив, преди 13 години се мести в Берлин с идеята да бъде DJ. Освен тази отлично осъществена мисия той ръководи и платформата за музика и парти Get Deep, заедно с другите 4-ма члена Nano Nansen, DJ Xing, Leon и Philipp. От 2009 г., когато е създадена, досега Get Deep успява да се развие неколкократно като води в Берлин DJ-и от всички краища на света. Като DJ Charlie разчита на разнообразието в електронната и диско музика, както и на екстревагантните обрати в мелодията. Препоръчваме ви да се подгреете за него и All Together Now Vol. 3 със следните миксове в Sound Cloud:

https://soundcloud.com/charlie-smooth

ALL TOGETHER NOW VOL. 3

25 декември, 22 ч.

Stage 51

бул. „Христо Ботев“ 51, Пловдив

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…