На 12 юни испанката BEBE ще изнесе акустичен концерт в Лятно кино “Орфей” 

Испанската поп изпълнителка BEBE пристига в Пловдив на 12 юни, за да представи новия си четвърти студиен албум Cambio de piel. Любимката на българската публика ще излезе на сцената на Лятно кино “Орфей” с вълшебно акустично изпълнение, което ще ни отнесе на някой далечен морски плаж.

Дългоочакваният Cambio de piel се появи на 9 Октомври 2015 г. и веднага стана номер едно в Испания, а скоро след това започна да завладява и целия свят. Cambio de piel е от онзи особен вид албуми, които колкото повече слушаш, толкова повече те обсебват, а в него BEBE се разкрива в целия си блясък Изпълнителката отново се доверява на продуцента Carlos Jean – човекът, който подкрепи дебютния ? мултиплатинен албум – Pafuera telarana (2004), както и втория Y. (2009). 

BEBE е родена във Валенсия, но израства в Естремадура. Прочува се с хита  “Malo” от дебютния ? албум Pafuera telaranas, с който цяла Испания беше облъчвана  отвсякъде в продължение на няколко месеца и въобще не се оплакваше от този факт.

Музикалната бунтарка е композитор и текстописец на повечето от парчетата си, което обяснява нестандартния й характерен музикален почерк, разпознаваем за хиляди меломани по целия свят. 

През 2004 BEBE печели първата си награда Ondas за дебют, следват 5 номинации  за Латиноамериканските "Грами" награди през 2005, 4 отличия на церемонията Premios de la Musica –  “Най-добър поп албум”, “Нов автор”, “Нов изпълнител”, “Най-добър видео клип” – “Malo”.

Стилът ? не се вписва в никакви рамки и категории, което прави наградата й „Грами“ още по-изненадваща и ценна. Една необяснима смес от денс-поп, забъркана със съвременен алтернативен латино пънк, който ти влиза под кожата от първо слушане и остава там за дълго.

Албумът, с който BEBE се завръща на музикалната сцена,Y., също се изкачва на върха на класациите, става платинен, номиниран е за Латиноамериканските "Грами" награди и за най-добър световен албум на 2009 г. 

 И последвалият  Un pokito de rocanrol е номиниран за най-добър албум на 2012 на Латиноамериканските "Грами" награди, а сингълът "Mi Guapo"– е номинирана в категорията “Best Alternative Song”.

Приказната BEBE се завръща в България, за да отнесе отново българсата публика в нейната паралелна реалност на музика и любов.

12 юни, Лятно кино “Орфей”

Билетите са вече в продажба на цена от 30 -50 лв.

Препоръчва се предварително закупуване, защото количеството е ограничено и е на изчерпване.

Билети онлайн: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?id=43703

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/528080940705244/

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…