Билетите за фестивала влизат в продажба в 10:00ч. на 13 април 2016 г. (сряда) и могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро България в цялата страна, бензиностанции OMV  и онлайн на www.ticketpro.bg. а датата е 16 август.

Първите 200  билета от всяка ценова категория ще бъдат на промоционална цена  с 10 лв. отстъпка, а след тяхното изчерпване, редовната цена на билетите ще бъде както следва: 

Организаторите ще осигурят и 300 билета за зоната „Front Of Stage” на цена от 140 лв. , които ще ползват Priority access и ще бъдат допуснати до стадиона 15 минути по-рано от останалите посетители през отделен вход. 

Британците The Prodigy за първи път стъпват на световната сцена през далечната 1990 г., а  създател на бандата е емблематичният Лиъм Хаулет. Заедно с артисти като The Chemical Brothers и Fatboy Slim са наричани  основоположници на жанра ''биг биийт'', който достига своя връх на комерсиална популярност в края на 90-те години на 20 век. 

За своята над 20 годишна история The Prodigy издават 11 албума с реализирани 30 милиона продажби по цял свят и и са носители на много престижни награди, сред които две награди "Брит" и пет оличия на "MTV" и два пъти за номинирани за музикалните оскари - "Грами". 

Стилово музиката на групата от ранния й период съчетава рейв, хардкор техно, индъстриал и брейкбийт, докато достигне до биг бийт, рок и пънк елемнти. Макар и да произлизат от ъндърграунд рейв теченията в началото на 90-те, в хода на същестуването си The Prodigy придобива световна слава, разпознаваемост и признание. 

Предстоящото участие на The Prodigy на фестивала Summer Chaos 2016 е част от настоящото турне на бандата в подкрепа на последния им албум „The Day Is My Enemy” (2015), което ще премине през Севрна и Южна Америка и Европа. 

The Prodigy ще пристигнат у нас в състав Лиъм Хаулет (композитор, кийборди), Кийт Флинт (вокал) и Максим (МС).  

Очаквайте съвсем скоро официална информация за другите международни участници, които ще се включат в Summer Chaos 2016 – със сигурност няма да ви разочароваме и ще затвърдим марката на фестивала след силното представяне през 2015 година! 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…