Официалното Афтърпарти на Капана фест този петък в  Move music club

Два поредни дни, изпълнени с много музика и празнично настроение очаква всички, прекрачили прага на Move club тази седмица

В петъчната вечер, в 23 часа стартира официланото афтърпарти на най-популярния фест, който събира по павираните си улица хиляди хора, а именно Капана фест. На 3 юни, след цял ден обикаляне на артквартала на Пловдив, задължително трябва да се отбиете в Move club, за подобаващ завършек на вечерта. За да е пълно удоволсвието, входът в музикалния клуб ще е свободен, а за настроението ще се погрижи DJ MOMO.

Още на следващата вечер, в събота, клубът не само не спира с изненадите, а дори продължава с пълна пара. На 4 юни, цели 5 изпълнителя ще се качат на сцената на пловдивското заведение. Зад микрофона ще се развихрят Tsetso, Da Dogg, Podnulevia, Ico Belia, както и нежното цвете Lin, която се откроява със своя финес, сред голямата мъжка компания. Партито стартира в 23 часа и не е за изпускане.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…