Авторът на De Fevgo подготвя ново шоу за завръщането си в България

Кипърския изпълнител от гръцки произход Михалис Хаджиянис идва през юни за втори концерт в България. Авторът на една от най-емблематичните гръцки балади „De Fevgo“ (Няма да си тръгна) e един от най-успешните гръцки изпълнители за 21 век. 

„Концертът ми миналата година в София ме накара да съжалявам истински, че съм пропускал страната ви толкова дълго. Гостоприемството и енергията на всички в залата ме зареди за месеци напред. Затова и след като дойде поканата за този специален концерт в Античния театър – не мислих много. Пловдив, ще се видим на 9-ти юли!“

Михалис се появява на европейската сцена още на 17, когато представя Кипър на конкурса Евровизия в Бирмингам с авторската си песен „Генезис“. Следват няколко изключително успешни и станали платинени албуми, абсолютно разпродадени турнета в Гърция и Кипър и милиони фенове по цял свят. През 2004 той пее на закриването на Олимпийските игри в Атина, а същата година представя Кипър на официалната церемония за разширяването на Европейския съюз, отбелязваща присъединяването на 10 нови членки. 

От 2000 до 2009 г. Михалис получава над 30 награди само в Гърция, които го правят най-успешният изпълнител в страната за първото десетилетие на 21 век. През 2010 г., Михалис е поставен от FORBES на 22-ро място сред най-влиятелните гърци. Михалис е автор на повечето си песни, сред които емблематичната му балада „De Fevgo“ (Няма да си тръгна), както и хитовете „То Kalokairi Mou” (Моето лято), "An Mou Tilefonouses” (Ако ми беше звъннала), както и песни на други гръцки изпълнители, сред които и Despina Olympiou. 

Билетите са в продажба на цени от 40 (стандартни) до 60 лв. (Golden Circle) в мрежата на Eventim.bg - http://www.eventim.bg/bg/bileti/mixalis-xatzigiannis-plovdiv-ancient-theatre-876475/performance.html, както и на бензиностанции OMV, касите в Български пощи, касата пред общината, Usit Colors, Техномаркет.

DE FEVGO - https://www.youtube.com/watch?v=9wGeD-NaTqw 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…