Филмът е отличен с две награди – на Earth Day Film Festivl  в Сан Франциско и Awareness Festival в Лос Анджелис

На 20.09.2016 г. /вторник/ в конферентната зала на НБ „Иван Вазов“– Пловдив ще бъде представен документалния филм „Живот след Вавилон: Дневници на Джунглата“ на Лазарина Тодорова – режисьор, видеоредактор и продуцент. Авторката учи и работи в Сащ и Канада, а от 2012 г. – живее и твори в Коста Рика. Потапянето й в южната Карибска джунгла е време, в което изключва гласа на големия град, за да се вслуша в собствените си мисли.

„Живот след Вавилон: Дневници на Джунглата“ е документален филм, който включва историите на четирима преселници от САЩ и Израел, които са се преместили в Коста Риса, за да  създадат алтернативен начин на живот. Джунглата, непокорният тропически климат и смайващата сурова красота на флората и фауната са психологически фон за личен катарзис, преоткриване на себе си и създаване на нов пълноценен живот.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…