Крис Уайт и компания свирят вечните хитове на бандата в Колодрума

Българските меломани ще имат щастието да чуят вечните хитове на Dire Straits на 2 декември в зала 1 на НДК, а ден след това, на 3 декември, в зала Колодрум в Пловдив. Това е възможно благодарение на дългогодишния член на легендарната банда Chris White, съвместно с няколко музиканти от световна величина. Те ще пресъздадат непреходния дух на богатото творчество на групата във впечатляващият концерт на The Dire Straits Experience.

Билетите за двете дати у нас влизат в продажба от петък, 22 април, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис.
Ценовите категории за концерта в Пловдив – зала Колодрум – от 30 лв. до 50 лв., в зависимост от местоположенията в залата. В Пловдив билети ще се предлагат и на касата пред общината.

The Dire Straits Experience е суперуспешен проект, който се разпродава за дни по целия свят, а през март тази година гостува за пръв път у нас с дата в Русе. Преди концертите в София и Пловдив през декември, Chris White и компания имат мини турнета във Великобритания и Холандия.

Над 35 години изминаха от времето, когато прозвучаха началните нотки на Sultans Of Swing... Непосредствено след това, светът се запозна с невероятно въздействащите песни и се гмурна в музикалната вселена на Dire Straits.
   
Бандата се раздели преди повече от 20 години, но ни завеща каталог с някои от най-великите композиции и музикални изпълнения в рок историята. Славата им продължава да расте: продажбите от над 120 милиона албума  нараства непрестанно, докато младите фенове тепърва откриват музиката и се присъединяват към впечатляващия брой последователи на бандата.

Сега феновете на Dire Straits в София и Пловдив ще имат уникалната възможност да чуят на живо неподвластните на времето и болезнено красиви песни на бандата. Едно незаменимо изживяване за многобройните български фенове, докоснали се до музиката на една от най-великите групи за всички времена.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…