Lorelle Meets The Obsolete удостоиха Пловдив с единствената дата за концерт в България от европейското си турне с над 40 дати

Пловдивчани и гостите на града ще бъдат зарадвани от качествени международни изпълнители този уикенд в сърцето на град Пловдив, арт-квартал Капана и есенното издание на едноименния Капана фест.

В петък, 14-ти октомври, гостува новозеландският рокендрол квартет Sun And The Wolf, които от осем години живеят в Берлин и са на мини балканско турне от три дати в Солун, Атина и Пловдив. Дебютният албум на Sun And The Wolf е продуциран от Барет Джоунс, работил с имена като Nirvana и The Melvins. Следват White Buffalo и последният Salutations, който е изцяло отдаден към феновете на рокендрол психиделиката.

В събота, 15-ти октомври, хедлайнер е мексиканския квартет Lorelle Meets The Obsolete, а преди тях на сцената ще излезе софийското трио The Black Swells.

Lorelle Meets The Obsolete удостоиха Пловдив с единствената дата за концерт в България от европейското си турне с над 40 дати. Турнето промотира последния, четвърти поред албум на групата, Balance, който не само затвърждава рокендрол и психиделика реномето на мексиканците, но отива много по-далеч с балансираните си композиции. Сред феновете на групата са рок звезди от ранга на Робърт Смит от The Cure, Sonic Boom и Хенри Ролинс, който описва новия албум в ревю така: “Балансът между драйв и чистота, нюанс и атака в парчетата е невероятен. Когато видиш бандата на живо, наистина усещаш силата и уловените мечти в композициите. Нещо, с което много малко артисти могат да се похвалят.”

И двете вчери, освен концертите, е подготвен стабилен парти формат с участието на диджеите: Jonny Fiasco /Xraydio/, Boji KAssabov /Eagles of Def Leppard/, jOObba /Xraydio/, Sayulke /Мелформатор/ и Martin Iliev /artnewscafe/.

Домакин на събитията е новият клуб Void, който дава възможност на посетителите на квартал Капана да продължат инерцията от дневните събития на закрито и с капацитет от 350 човека се очертава да е едно от любимите места за концерти и партита в центъра на града.

Събитията във Фейсбук можете да проследите на следните линкове:

Петък, 14-ти октомври: https://www.facebook.com/events/1294297077248656/

Събота, 15-ти октомври: https://www.facebook.com/events/1117027735046455/

Видео:

Sun And The Wolf: https://www.youtube.com/watch?v=fxs380xlqnM

Lorelle Meets The Obsolete: https://www.youtube.com/watch?v=w9FNU7fwWZw

1 comment

  • Comment Link buspirone w sprzedaży online w Katowicachr buspirone w sprzedaży online w Katowicachr Фев 17, 2024

    Great looking site. Presume you did a great deal of your very own coding. kup clozapine online w Krakowie bez konieczności recepty

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…