Специално за най-малките почитатели, музикално-продуцентска компания “Жокер Медиа” ще представи спектакъла „ Кутията на щастието“. Представлението е оригинална руска адаптация на един от най- любимите на децата по цял свят анимационен сериал „ Маша и Мечока“, говорещ на  същия език с деца и възрастни. Разказва за приятелството на едно малко момиченце Маша и бивш цирков артист Мечокът. Образът на  Маша представя едно невероятно активно момиче с весел нрав,  което никога не седи на едно място и е убедена, че целият свят е създаден само за нея. Тя е упорита, любопитна и по детски наивна.

Мечокът – бивш цирков артист, приятел и ментор на любопитно момиче Маша. Живее в  уютната  къщата в гората. Обича да лови риба, отглежда пчелите, събира горски плодове и гъби,  знае как да жонглира, кара колело, кънки и ролери.

Спектакълът „Кутията на щастието ” е с продължителност час и половина, в който умелото са съчетани комедийност, безкрайни и вълнуващи приключения, които остроумно и музикално разказват историята на добротата, любопитството и непосредствеността, оставащи задълго в съзнанието не само на детската публика, но и на техните родители.

Автентични декори, кукли по-големи от човешки ръст, разнообразни многоцветни костюми, интересна хореография, и като цяло общата атмосфера на положителна нагласа и възторг, ще пренесат публиката в един магичен свят. 

Богатата и изключително атрактивна постановка ще бъде адаптирана на български език  и представена на сцената на градовете: София 20 ноември - зала 1 на НДК , Пловдив –  19 ноември - Дом на културата “Борис Христов“ , Варна, 16 ноември - Фестивален и конгресен център , Бургас- 17 ноември, Държавна опера  , Ст. Загора- 18 ноември- Държавна опера ,В. Търново – 14 ноември Дворец на културата и спорта“ Васил Левски“ и Русе – 15 ноември „Доходно здание“.

“Маша и Мечока” е букет от  емоционалност и техническо майсторство, което го налага като безусловен бестселър.  

В Пловдив на 19 ноември 2016, събота,  от 18.00 ч. в Дом на културата „Борис Христов“.

Билетите на касата пред община Пловдив и в мрежата на www.eventim.bg и техните партньори.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…