Помниш ли какво е да рисуваш с тебешир по земята? 
Помниш ли игрите с татко и гушкането в мама? 
Фондация „За Нашите Деца” организира информационно събитие по приемна грижа в Пловдив, което ще премине под надслов: „Нарисувай детство!”. То е част от кампанията на фондацията „Приемните родители даряват любов, дарете и вие” за набиране на нови приемни родители за деца от 0 до 3 години. 
Фондация „За Нашите Деца” кани пловдивчани да се присъединят към нас, за да изобразим заедно едно цветно и топло бъдеще за най-уязвимите деца. Те все още не знаят що е то родителска грижа и обич и чакат своето семейство. 
Каним Ви да нарисуваме заедно с тебешири всичко това, от което децата имат нужда, за да растат щастливо - сигурно семейство, уют, обич, игри, приятели, мечти. 
Можете да изпишете своето пожелание за щастливо детство към българските деца. Ще обединим всички хубави пожелания и заедно ще ознаменуваме надеждата и волята ни те да се сбъднат. 

На събитието по приемна грижа в Пловдив ще присъстват общественици, представители на бизнеса и изкуството, изявени личности от града, които също подкрепят каузите на фондация  „За  Нашите Деца“ и изпълнителният директор на фондация „За Нашите Деца” Иванка Шалапатова. 

Очакваме ви на Гребна база, алеята зад трибуните на 30 юли, от 19 часа. 

Информация за фондация „За Нашите Деца”:

От 1992-ра година фондация „За Нашите Деца” работи за това българските деца да не прекарват първите години от живота си в изолацията на домовете.  През 1997-ма година въвеждаме приемната грижа у нас като алтернатива на живота в институция, за да могат повече деца у нас да живеят сигурни и обичани в най-естествената среда за тях - семейната. Първото ни приемно семейство е именно от Пловдив. 

Две от основните каузи на фондацията са предотвратяване изоставянето на бебета и осигуряване на  родители за деца в нужда. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…