Романтични изненади за всички посетители на търговския и развлекателен център

На най-романтичния празник в годината, 14 февруари, музикалните идоли на България ще са част от специален любовен концерт, организиран от Мол Марково Тепе. Той ще започне от 18:30 ч. на сцената в търговския и развлекателен център в Пловдив.

Детето-чудо на българската музика – Светлана Трифонова и Мартин Котрулев, финалист в най-успешното тв риалити X Фактор, ще зарадват посетителите на Мол Марково Тепе с концерт с най-популярните и емблематични песни за любовта от българската и световна сцена.

През целия ден, влюбени двойки ще имат възможността да получат своя рисунка, направена от професионален художник, в специално създадения за случая кът на партера на търговския център.

Още много изненади и подаръци очакват клиентите на Мол Марково тепе, защото е време за любов и вино!

За още изненади следете официалната интернет страница на Мол Марково Тепе - http://markovotepemall.bg/и Facebook - www.facebook.com/MarkovoTepeMall/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…