Концертите ще се проведат на 23-ти и 24-и юни в Пловдив

Едни от най-предпочитаните имена за големите световни фестивални сцени – KiNK и DUB PISTOLS – щe бъдат част от програмата на фeстивала 

STREET MASTERS, който ще се проведе между 21-ви и 25-и юни в Пловдив.

Тази година STREET MASTERS предлага пет сцени и сериозна програма, като запазва характера си на най-големия фестивал за улични изкуства в света, но обръща внимание и върху иновациите в музиката, новите технологии и връщане към историята на музиката чрез силна филмова програма. Концертната програма на фестивала ще се състои на 23-ти и 24-и юни в Пловдив.

Първият ден (23-ти юни) феновете на фестивала могат да очакват KiNK Live. 

В момента изпълнителят е едно от най-големите имена на световната електронна сцена, с милиони слушания в YouTube и Soundcloud. 

Избиран е два пъти за най-добър live DJ изпълнител в света за 2015-а и 2016-а, според Resident Advisor. Специално за STREET MASTERS е подготвил малко по-различен сет, който ще зарадва както почитателите на електронната музика, така и традиционните фенове на фестивала.

На 24-ти юни царете на live изпълненията DUB PISTOLS ще закрият официалната програма на фестивала. Изпълнителите от британската дъб реге група, която умопомрачителният Бари Ашуорт събира през средата на 90-те, владеят до съвършенство омагьосването на публиката по време на концерт. 

За това говорят не само награди като Best live band 2012, Breakspoll best live band 2013, BMA Best live act 2014, а и редовните им гостувания на международни фестивали от ранга на Glastonbury, Bestival, Glade, Beautiful Day и Rock Ness. Влиянието на групата е толкова силно, че са едни от най-предпочитените композитори за саундтраците към компютърни игри като Tony Hawk, Tigwer Woods PGA Tour, NBA и FIFA.

Тази година фестивалът STREET MASTERS ще се проведе за пети пореден път и отново ще предложи световни надпревари в бийтбокса, хип-хоп танците в стиловете breakin` и all styles, както и в графитите и алтернативните спортове. Фестивалът е един от най-големите в света, като последните световни серии през 2015-а година са гледани от близо 2 млн. зрители от цял свят чрез интернет. Тази година фестивалът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

Билетите са в продажбата от днес в мрежата на Eventim.

Първите 200 билета за KiNK ще се продават на цена от 10 лева.

Първите 200 билета за DUB Pistols ще се продават на цена от 20 лева.

Първите 200 билета за двата дена ще се продават на цена от 30 лева.

С наближаването на датата за концертите и обявяването на други групи цената на билетите ще се покачва.

В близките дни ще бъде обявено и мястото на провеждане на концертната сцена на STREET MASTERS в Пловдив.

За допълнителна информация може да следите официалната Facebook страница на STREET MASTERS: https://www.facebook.com/streetmasters.festival/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…