На 28 септември 2014 г. пловдивската публика ще има уникалния шанс да присъства на срещата на двама звездни музиканти на сцената на V МФ „Дни на музиката в Балабановата къща“. Единият пристига от Лондон, а другият от Париж. Мила Георгиева – популярната и обичана българска цигуларка, прославяща България като концертмайстор на Радиосимфоничния оркестър в Щутгарт, Германия и световноизвестният френски обоист и диригент Давид Валтер ще представят изключително красива програма в Градски дом на културата „Борис Христов“ - Пловдив. Именитият музикант Давид Валтер, освен като солист, ще застане начело и на елитния Камерен ансамбъл Софийски солисти, с който ще съпровожда брилянтната Мила Георгиева в това музикално пътешествие! Концертът е матине, от 11.30 ч., а билети могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, в Билетен център пред Общината и на място преди концерта.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…