„Толкова много смях и ръкопляскания имаше по време на „Спанак с картофи“, когато го играхме за първи път, че имах чувството, че тепето ще се срути“, сподели вълненията си Виктор Карамазов“

В тазгодишната театрална програмата на панорамата са включени премиери за Пловдив като „Стая 1313” с Руслан Мъйнов (8 юни), „Вересии” с Мария Сапунджиева (14 юни) и много други

Съпътстващата музикална програма през юни месец ще представи на откритата сцена Люси Дяковска и АВА (16 юни) с най-доброто от световния мюзикъл

 

Актьорите Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов пристигнаха в Пловдив, за да представят първото си представление „Спанак с картофи“, което се провежда в рамките на стартиралата традиционната панорама на комедиите „Завеса под звездите”. До края на септември любителите на театралното изкуство могат да се насладят на най-гледаните и хитови театрални комедии за сезона в България, както и премиерни заглавия на сцената на лятно кино „Орфей”. Събитието е включено в рамките на Културния календар на града и се осъществява за шеста поредна година с подкрепата на Община Пловдив.

„Толкова много смях и ръкопляскания имаше по време на „Спанак с картофи“, когато го играхме за първи път, че имах чувството, че тепето ще се срути“, сподели вълненията си Виктор Карамазов. Той заедно със Захари Бахаров и Юлиан Вергов участват за четвърта поредна година в театралната панорама. Освен приятната комедия „Спанак с картофи“, на 15 юни те ще представят на пловдивска сцена и „Арт“. Пловдив всъщност е само една спирка от тяхното първо национално турне, за което актьорите споделиха, че преминава при изключителен успех и препълнени зали.

В тазгодишната театрална програмата на панорамата са включени премиери за Пловдив като „Стая 1313” с Руслан Мъйнов (8 юни), „Вересии” с Мария Сапунджиева (14 юни), „Фалстаф и веселите съпруги” с Тони Димитрова (30 юни), футболна комедия „Свалячи” с Геро и Малин Кръстев (20 юни). Ернестина Шинова ще изиграе в Пловдив своята хитова „Любовна афера” на 3 юли.

Съпътстващата музикална програма през юни месец ще представи на откритата сцена Люси Дяковска и АВА (16 юни) с най-доброто от световния мюзикъл. Пловдивчани могат да се насладят на акустичен концерт на испанката ВЕВЕ на12 юни, както и на новия български етнопроект на Калин Вельов и Нина Николина на 23 юни. На 29-и юни Орлин Горанов и Маргарита Хранова ще представят най-известните си песни от български филми .

Пълна програма на панорама на комедиите „Завеса под звездите” може да намерите в информационни книжки на многобройни локации в града, както и на страницата на лятно кино „Орфей” във facebook. Билети се продават в Билетен център пред Община Пловдив на площад „Стефан Стамболов“.

„Панорамата се радва на все повече и млада публика, която се изключително много харесва комедийните представления“ споделиха организаторите Лили Бързева и Никола Шопов.

Ако времето е лошо, сцената на Концерта зала е мястото, където ще се играят постановките.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…