Спектакълът "Bakuon – Легенда за ритъма на сърцето" взривява Колодрума на 26 октомври

Феноменалните японски барабанисти YAMATO идват за първи път в Пловдив. Шоуто им на 26 октомври в Колодрума е част от музикалния форум ‘SOUNDS OF THE AGES 2016’, който тази година се разширява и извън Античния театър.  

YAMATO ще излязат на сцената с най-новата си програма - Bakuon – Легенда за ритъма на сърцето.  Билети с цени от 20, 30 и 40 лв (вижте схемата) вече се продават в системата на Eventim.bg. В деня на концерта ще бъдат по 25, 35 и 45 лв. Деца до 7 години влизат без билет, но без право на място.

Пловдив ще е една от спирките в рамките на световното турне на  невероятните японски изпълнители. Повече от 20 години те радват хората по света и ги заразяват със своята вдъхновяваща енергия и силен дух. Ритъмът на тайко барабаните е ритъмът на нашето сърце - в това дълбоко вярват барабанистите от Ямато и всеки човек, посетил техен концерт е усетил сетивно това твърдение. Тези завладяващи барабанисти  са изнесли над 2700 представления в 57 страни от целия свят.

    

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…