Музикантите с концерт на Античния театър на 2 септември

Култовата група Джипси Кинг ще открие Есенния салон на изкуствата в Пловдив. Музикантите ще излязат на сцената на Античния театър на 2 септември. Пабло Рейес и неговите виртуозни музиканти ще представят всички хитове на GIPSY KINGS, събрани в новия проект GIPSY 4 EVER.

Пабло Рейес е оригиналният съосновател на групата и след над 20 милиона продадени копия и награда „Грами“, решава да направи новия проект GIPSY 4 EVER, в който привлича още двама ключови музиканти от GIPSY KINGS - един от най-прославените китарни виртуози – Марио Регис и музикалния ръководител и главен композитор на “Кралете” – басиста Ксавие Падиа. Съставът на GIPSY 4 EVER се допълва от Джовани Буче (вокали и китара) – един от най-прославените изпълнители на румба в Южна Франция и Испания и барабаниста Хосе Кортез.  

Билетите, които са на цена 35 лв. се продават на касата пред община Пловдив, както и в мрежата на EVENTIM в цялата страна, магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на EasyPey, билетен център НДК - София, Дворец на културата и спорта – Варна, Бензиностанции OMV.

Есенният салон на изкуствата се организира от община Пловдив и партньори и е най-големият културен формат в града, вече повече от десетилетие. След официалното откриване на 12-то издание с концерта на GIPSY KINGS, на следващия ден - 3 септември, емблематичният Иън Андерсън ще представи всички хитове на JETHRO TULL, отново на  сцената на Античния театър в Пловдив. Вече са в продажба и билетите за концерта на 18 септември на изключителния, виртуозен и екстравагантен цигулар Найджъл Кенеди. Събитията са също част от програмата на Есенния салон на изкуствата.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…