Виктор Семков и Красимир Атанасов ще развиват музикалната индустрия в квартала

Стефка Георгиева

Дом. Това е първото нещо, което ще усетите, качвайки се по извитите стълби на новото звукозаписно студио „Studio 4” в творческия квартал. И да, шумоизолираното място със сигурност ще се превърне в дом за много музиканти, които ще прекрачат прага на уютното двуетажно пространство.

Виктор и Краси вложиха много време, усилия и труд, за да създадат прекрасното кътче, а резултатът е повече от чудесен. Микрофони, китари, пултове и множество плочи ще ви посрещнат още от вратата, а усмихнатите домакини още повече допринасят за комфортната обстановка.

“Studio 4” се намира на ул. „Христо Дюкмеджиев“ 14, точно над бирария „Котка и мишка“. След няколко месечна работа, официалното откриване се състоя миналата вечер, а на него присъстваха както гости и приятели на основателите му, така и хора от музикалния бизнес. Студиото е повече от очарователно, а интересът към него се породи дори още преди официално да отвори врати. То прекрасно се вписва в цялостната концепция на творческия квартал, в който до този момент липсваше подобно пространство и се радва на подкрепата на фондация "Пловдив 2019". Да, музика в Капана винаги е имало, но това е първото място, на което музикантите ще могат да създават нови парчета и да реализират идеите си.

Самото откриване премина с много усмивки, топлина и разбира се – музика. Фънк и соул ритми се разхождаха между двата етажа на новото артистично пространство, а гостите сякаш плуваха в свои води. Сигурни сме, че студиото го очаква светло и успешно бъдеще и ще даде своя принос за бъдещата Европейска столица на културата.

2 comments

  • Comment Link Милена Милена Фев 17, 2016

    Изключителни професионалисти!

  • Comment Link Mario Mario Ян 24, 2016

    Mnooo dobrooo

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…