Любов Корадова и Аргир Коватлиев създават модната марка Lila само преди няколко месеца

Двамата зарязват Милано, за да разиват амбициите си в родния Пловдив

Всеки има свое собствено виждане и определение за мода и стил. Как обаче изглеждат модата и стилът през погледа на двама млади и вдъхновени пловдивчани, решили да развиват амбициите си на родна почва, а не зад граница? Те са  хората, които стоят зад марката Lila, която смело стъпва на пазара на онлайн магазините - Аргир Коватлиев и Любов Корадова. 

Въпреки че и двамата са имали възможността да работят и да се развиват в Милано, една от световните модни столици, сърцето ги тегли към родния Пловдив и решават да се доказват именно на своя територия.  Предизвикателството, което приемат, носи нежното име Lila. Започват да измислят и шият моделите си, които за кратко се превръщат в хит сред много дами. Освен с изискаността си, те печелят симпатиите на нежния пол и със своята достъпност, както и с наличието на всякакви размери, от най-малкия до няколко пъти XL. Така всяка дама ще може да усети красотата на дрехите.

Ако ви е писнало пък да ходите по раздърпана тениска вкъщи, но искате същото удобство, в онлайн магазина, можете да откриете цял раздел с домашни дрехи, в които  ще се чувствате не само комфортно, но и доста секси. Леки материи и стил в едно.

Разнообразието е голямо, а качеството безспорно. Доказателство са многобройните почитатели на марката, която е на онлайн пазара само от няколко месеца.

Детайлът, това е на което създателите на марката обръщат най-голямо значение. Защото малкият детайл прави една дреха това, което е. А това проличава още, при получаване на поръчаната дреха. Тя е обвита в невероятно красива сатенена опаковка, отново специално изработена за пазаруващите дами. 

Всички модели на марката можете да откриете на http://lila.style/ или на фейсбук страницата Lila style.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…