Сдружение за култура изкуства и спорт „Немезида” приема кандидати за обучение във всички възрастови групи в Elite fashion-модно студио

Светът на модата е необятен, широк и най-вече интернационален. Дали се развива на родна почва или в столиците на модата, вкусът и добрият стил винаги се котират. СКИС "Немезида" дава възможност за първи стъпки в сферата и обучение за професионалния подиум.

В студио Elite fashion се преподава модно дефиле, грим и история на модата. 

Целите и задачите на школата са развиване на физическа култура чрез изкуство и мода. Обединение на народите чрез изкуство, естетика и мода. Запазването на модното наследство на балканските страни.  Физическо и духовно усъвършенстване и здравословен начин на живот. Подкрепа и поддържане на семейните  ценности. Развитие на моралните и духовни ценности при младежите.

В студиото се работи с пет възрастови групи, три пъти в седмицата:

Първа група-от 4 до 7г. - мини

Втора група-от 8 до 11г. - деца

Трета група-от 12 до 15г. - юноши

Четвърта група-от 16 до 19г. – юноши старша възраст

Пета група-от 20 нагоре - синьори

Всяка година студиото предлага лятно обучение на деца във всички възрастови групи за месеците юни, юли и август. Главната цел на лятното обучение е допълване, обогатяване и развитие на общата култура на децата и подпомагане на работещите семейства.

Студиото участва в градски,общински,национални,международни,концерти,фестивали,шампионати.Имат собствен репертоар и самостоятелни концерти.Носители са на десетки градски,общински,национални и международни награди и отличия.

Участва ежегодно в Международен Панаир Пловдив(пролетно-есенно изложение); Международен Фестивал на Италианската Мода(пролетно-есенно изложение); Европейски квалификационни турнири и фестивали на ESDU; Европейски квалификационни турнири, фестивали и олимпиади на WADA.

За контакти: Дом на културата "Борис Христов"; ет. 3 - кинозала; тел: 0879 46 27 39

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…