Ярките платна предлагат емоционално пътешествие из богатото въображение и наситените страсти на художниците

С разточително богатство от цвят, смел избор на теми и сюжети и дръзки живописни провокации Кирил Иванов и Светлин Колев въздействаха върху  сетивата на многобройните гости, дошли за откриването на съвместната им изложба в Залите за временни експозиции на ул. „Княз Алексанър I“ №15. Разположени на двата етажа на Галерията, ярките им платна предлагат емоционално пътешествие из богатото им въображение и наситени страсти.

Директорът на Галерията Красимир Линков представи изложбата и благодари на Кирил и Светлин, които са част от талантливите творци, работещи в институцията, че поднасят съвместната си изява в деня на нейния 65-и рожден ден. В своя публичен дебют на критик бъдещият дипломиран изкуствовед Паолина Чернева развълнивано обобщи: „Със своята живопис вие показвате, че българското изобразително изкуство има бъдеще“.  Паолина е стажант в Градската галерия. Изложбата беше открита снощи и може да се види до 30-ти март.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…