Иън Андерсън представи най-доброто от Jethro Tull въпреки техническите проблеми

Втора поредна вечер, Античния театър в Пловдив бива разтърсван от световноизвестни звезди. След като момчетата от Gypsy 4ever показаха, че има място за танци на античната сцена, Иън Андерсън съживи рока. Той представи пред пловдивската публика едни от най-големите хитове на Jethro Tull, като ту свиреше на голямата си страст – класическата флейта, ту хващаше акустичната китара, за да покаже виртуозност и на струните.

Спектакъла, който събра почитатели на рока от цялата страна, започна без минута закъснение, а феновете се редяха половин час по-рано, за да заемат най-добрите места и да видят звездата отблизо.Млади и стари почитатели на рока бяха превзели целия Античен театър, а вълнението караше въздуха да трепери. Някои от посетителите споделиха с нас, че са очаквали това събитие с години, а се оказа, че не липсват и чужденци, които са дошли в Пловдив специално за Есенния сезон на изкуствата.

Още в самото начало на концерта се появиха малки технически проблеми с китарата на Иън Андерсът, но те бяха отстранени само за няколко минути, докато публиката окуражително аплодираше всички музиканти, на сцената. Истинска класа в музикалното изкуство демонстрира цялата група, събрала се за невероятния спектакъл, а феновете нямаше какво друго да направят, освен да се изправят на крака и бурно да аплодират артистите, които разтуптяха сърцата на всички присъстващи. 

На финала на вечерта, не само Андерсън, но и почитателите му си пожелаха да се върне отново в България, за да ни подари още едно невероятно изживяване. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…