Ако ви се гледа спектакъл с много смях, ако ви се лудее на яка рок & блус музика, то определено резервирайте вечерта си на 20-ти януари, сряда, за "Бог Рок".

Вдъхновен от инициативата на Бушмилс Брадърс, Даниел Рашев създава свежарски текст с много хумор и ето, че за нула време в проекта вече са въвлечени:

Петър Калчев - режисьор

Красимир Спиридонов - пиано

Венцислав Велев – китара и...

човекът, който може да разсмее всеки – Филип Аврамов.

Както видяхме от шоуто "Като две капки вода", Филип умее да пее и да танцува невероятно. В "Бог Рок" обаче, освен това, той ще свири на китара и на хармоника.

Ако и това не ви е достатъчно, то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на... "Дяволската музика".

Всъщност именно тя - музиката, е и главното действащо лице. Онази "забранената" от 60-те и 70-те, заради която можеше да си изпатиш.

И както става със "забранения плод", песните от онова време, стават все по-търсени и слушани.

Такова е настроението в "Бог рок" - бунтарско и изпълващо ни с кеф, защото ще слушаме и пеем Muddy Waters, Nirvana, Joe Cocker,Whitsnake, James Brown и още много рок и блус идоли.

Ако желаете да разберете какви са музикалните изненади, които бандата е подготвила, ако желаете да прекосите граници и да махнете бариери и ако желаете просто да се изкефите, то резервирайте местата си за "Бог Рок" на 20-ти януари, сряда, от 20:30.

=====

20/01, сряда

Начало: 20:30

Вход: 10 лева

☎: +359 [889] 814 255, +359 [32] 594 779

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…