Заигравката с името на събитието не е случайна.

Body, Soul, Mind. 

 

Ще ви разкажа кратка приказка.

Имало едно време едно момиче, на което не му харесвало реалността, в която живее. Повечето хора от деца били възпитавани, че трябва да лъжат, лицемерничат и да сдържат най-дълбоките си желания и мисли. Да не показват ранимост, да кътат любовта си, да дефрагментират и рециклират емоциите си. Да манипулират и мамят, за да оцелеят и бъдат успешни личности. И това се случвало... докато в един момент след множество размишления, наблюдения и изследвания... Доста от хората осъзнали, че болестите, несгодите им, както и некомфорта им вътре в самите тях, както и спрямо света е следствие на стените, които си слагаме едни пред други. На клетките, в които сами се слагаме, за да се защитим, забравяйки че така основно се ограничаваме и лишаваме от така нужната свобода на изразяване и живеене като развиваща се, пълноценна личност, преборваща страховете си, прегръщат неограничените възможности и черпеща от безкрайната енергия на Любовта, за която е нужно да направим стъпка напред - извън страховата си зона и да усетим, че (от)давайки - ние (се) зареждаме и провокираме потокът да се влива и тече правилно, между всички ни. 

Поради тази причина онова момиче решило, че е крайно време да подкрепи осъществяването на тази промяна.

По един забавен, активен, провокиращ, но и галещ, толерантен начин към всеки въвлечен. 

Едно креативно парти за хора, които търсят:

- нови познанства

- себе си

- разбиране

- приятна, интересна, интелигентна компания

- нещо свежо да им се случи

- да помогнат да се случи дори за една нощ тази промяна

- да споделят свои мисли, без да бъдат съдени, без да им бъдат лепени банални етикети, без страх от отхвърляне и лошо отношение.

Нека уточним, че това парти НЕ Е само за самостоятелни личности a.k.a. необвързани хора. Двойки, които искат да се разнообразят, да потанцуват, да видят и усетят нещо различно, които не се затварят в сапунен мехур, а мислят разумно и освободено - елате! Любовта е споделяне.

Ще направим нещо съвсем различно - ще се запознаем със себе си по един друг начин, докато се запознаваме с другите, около нас. 

Поканени сте да отпразнувате и преоткриете свободата си да общувате, да се изразявате, без да бъдете съдени, без да бъдете ограничавани, без да бъдете слагани в рамки. Звучи хубаво, а? 

Всеки желаещ да сподели лично творчество, мисли, идеи или просто да представи себе си ще има по няколко минути на сцената, под светлините и микрофон, който да извисява гласа, за да бъде чут от цялата публика.

И няма да знаете какво точно ви очаква, докато не прекрачите входа на Полинеро. Защото това е място, откъснато от суетата и конкуренцията. И те кара да се чувстваш защитен, носи уют и придава усещането за крепост, в която хората, около теб са ти семейство, а ти си на точното място в точното време, за да ти се случи това, от което дълго време (не) знаеш, че си имал нужда.

Ще хапнем домашно приготвена храна с приятен вид, ще пием качествен алкохол и ще слушаме хубава музика.

Възрастова граница 17+ 

Силно препоръчително е да се направят резервации.

За резервиралите ще има специално посрещане 

Кога: 20. февруари; 21:30

Вход: 7 лв.

Място: Полинеро

Линк към събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/215743292099200/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…