Надпреварата е част от фестивала Street masters 2014

За първи път България и в частност в Пловдив ще се проведе Европейско първенство по бийтбокс. То ще бъде част от предстоящия фестивал Street masters 2014. Форумът обединява различните типове улична култура на едно място и на него ще бъдат представени х ип-хоп танци, графити, бийтбокс, фрийстайл, алтернативни спортове. Новост тази година ще има в категорията new style, като до този момент един срещу друг се изправяха по един участник, а сега регламентът е променен и за още по-голям интерес ще се танцува двама срещу двама.

Световният шампион по биийтбокс Skiller ще е част от журито, което ще избере  новия европейски първенец в категорията.Той сподели, че бийтбоксът вече е достатъчно развит и освен техника публиката иска и шоу, което всеки участник трябва да й даде.
Така че на 3-ти и 4-ти октомври в Цар Симеоновата градина ще звучат най-добрите артисти на модерното музикално изкуство от Европа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…