Инициативата е част от програмата на ONE ARCHITECTURE WEEK 2014

Популярни личности ще четат разкази на тема “Няма нищо невъзможно” в предстоящото издание на “Пощенска кутия за приказки”. Първото издание от новия сезон на поредицата литературни четения ще се проведе от 19 часа в петък, 17-ти октомври, на стъпалата на Римския стадион в Пловдив. Събитието е част от програмата на международния архитектурен фестивал ONE ARCHITECTURE WEEK, който се провежда от 10-ти до 19-ти октомври в Пловдив под мотото “Възможното невъзможно”. Фестивалът предлага редица изложби, постоянни и временни намеси, акции, филмова и музикална програма, и професионален форум, които целят да въвлекат широката общественост в разговор за архитектурата и градската среда, която ни заобикаля.

Проектът “Пощенска кутия за приказки” вече две години събира и представя истории, подчинени на определена тема, които се представят пред голяма публика от популярни обществени фигури - актьори, музиканти, журналисти и т.н. В предстоящото издание ще бъдат прочетени избраните най-добри десет разказа по темата “Няма нищо невъзможно”. Александър Сано, Ирмена Чичикова, Манол Пейков, Живко Джуранов, Калин Врачански, Людмила Сланева, Камен Алипиев – Кедъра, Емил Джасим и Ясен Козев ще прочетат историите, които са дело на автори от цяла България.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…