Възраждането на Лъки започна тази с началото на Киномания

Дълга опашка за истинско кино се изви пред новата каса на възраждащото се Лъки тази вечер. Красива гледка! Благодаря ви!, обърна се почитателка на седмото изкуство към виновника за новия живот на култовия комплекс на Гладстон като Дом на киното Борислав Лалев. Има още много за довършване, но правим всичко в движение, обясни той на старта на Киномания. Пловдивчани чинно изчакваха да се доберат до заветния билет за първата лента от фестивала „Думи към боговете”, която бе и знак за възкресението на Лъки като дом на истинското и качествено кино . Дори дребните неуредици с току що монтираната система за продажба на билети не изнерви хората. Те с усмивка приемаха всяка трескичка,  тъй като знаеха, че всяко начало е трудно. И че тя ще бъде изгладена. В динамиката на организацията на фестивала не остана време дори за обзавеждане на фоайето на Лъки Дом на киното. Това обаче ще се случи още утре. А тази вечер историята започна наново, при пълен салон, много искрящи погледи и високи очаквания.
Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…